Label and copyright: Take It Or Leave It Records™ / Rap Cartel™
Digital distribution: http://unitmediagroup.com/
Subscribe to TIOLIRecTV: http://bit.ly/NQYSMZ

Label and copyright: Take It Or Leave It Records™
Digital distribution: http://www.idjtunes.tv
Subscribe to TIOLIRecTV: http://bit.ly/NQYSMZ

TIOLI Records vam predstavlja klasična izdanja u do sada najboljem kvalitetu.

Nakon godina provedenih u Švajcarskoj gotik metal bend Evolucija je svoj novi glavni štab uspostavio u Ćupriji, iz koje nam ove jeseni stiže i njihovo prvo medijsko oglašavanje. Premijerni video singl „Letim“ silazi sa njihovog drugog studijskog albuma „Igra počinje“.

Pesma „Letim“, kao i čitav materijal za novo izdanje, koje će se tokom decembra pojaviti na etiketi Take It Or Leave It records-a, snimljeni su u kragujevačkom studiju Doma omladine. Za produkciju je, kao i za aranžmane, pored članova grupe Evolucija zaslužan Dragan Urošević-Uroš, dok je snimatelj i koproducent bio Ivan Ilić-Ćili. Na albumu pored Uroša i Ćilija gostuju i sviraju i pevaju i Predrag Pavlović i Vojin Ratković (Epilog). Tekst je napisao Darko Mitrović.

Video spot “Letim” je delo reditelja i montažera Davora Ristića i snimatelja Bojana Biočanina (DigitalArtStudio) i stvaran je u apokaliptičnom prostoru nekada nadaleko čuvene ćuprijske Fabrike šećera. Njen današnji izgled očit je primer sa koliko nemara postupamo prema svojim elementarnim životnim resursima – zemlji i hrani.